divendres, 1 de juny del 2007

Cubáname

Cartell de la pel·lícula "Habana blues"
Ja ha arribat el dia de la partida! Aquest vespre encarem el viatge i demà al matí a primera hora agafem l’avió destí La Havana amb la maleta plena d’il·lusions i també paquets i multitud de regals per molta gent que ens ha passat diferents encàrrecs, així que farem turisme però també coneixerem les diferents persones a qui hem d’anar entregant els paquets.

Ara, com sempre, estic neguitós per l’avió i fins que no estigui allà dalt dels núvols (sí, ja ho sé, una mica més als núvols) no estaré tranquil. I és que per a mi, el pitjor de l’avió és quan s’enlaira, un cop està a dalt de tot, a altura i velocitat de creuer o com es digui, ja em tranquil·litzo i puc llegir, mirar la pel·lícula o escriure.

Fotograma de la pel·lícula "Fresa y chocolate"
Però a part del tema de l’avió, estic amb ganes d’arribar a Cuba, de veure els escenaris de pel·lícules tan fantàstiques com "Guantanamera" o "Habana Blues" de passejar pels carrers de La Havana, de Trinidad, Cienfuegos o Camagüey, de banyar-me a les platges blanques dels cayos, de conèixer gent, viure el país i descobrir la seva realitat de primera mà… En definitiva, ganes d’imbuir-me de noves experiències, de noves vivències, de nous aires, de nova gent, de noves sensacions.

Dubto que pugui connectar-me gaire des d’allà, així que tornaré a estar pel blog a partir del 16 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada