dimarts, 3 de novembre del 2015

Retorn a Menorca

Posta de sol des del terrat de l'hotel Tres Sants

Hem tornat a Menorca. El quart cop en tres anys. I preguntareu per què? Doncs la resposta és ben simple: per gaudir de s'illa sense l'aglomeració turística de l'estiu, poder anar a les platges prohibides al mes d'agost i poder allotjar-te en hotels on, per temporada alta, és impossible, econòmicament parlant.

Han estat 4 dies en que el sol ens ha acompanyat a tota hora i ens ha permès de tornar a la tardor gironina amb una miqueta de bronzejat. 4 dies de tranquil·litat, de platges semidesertes, de visites agradables i de retorn als nostres restaurants preferits.

En quant als establiments, som una mica animals de costums i anem als coneguts i que ens agraden. En destacaré tres restaurants (no especifico cap dels que fan les típiques calderetes o de peix, perquè jo no en menjo, de peix): Santa Clara i Ànima, a Ciutadella, i Liorna, a Ferreries.

Del Santa Clara en destaco les pizzes; de l'Ànima la senzillesa de la cuina, les amanides i les postres; del Liorna els plats menorquins. I de tots tres l'amabilitat i simpatia dels propietaris.

L'hotel, el Tres Sants d'aquesta nova estada ha estat espectacular. En podria parlar molt, però què millor que mirar-ho directament al seu web! Per cert, estàvem a l'habitació Sant Sebastià. La més indicada per a nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada